
A.N.S.V.S.A.
Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor

D.S.V.S.A. BACĂU
Direcția Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor

D.S.P.J. BACĂU
Direcția de Sănătate Publică Județeană Bacău
Călătoria în domeniul calității și siguranței alimentelor am început-o în 2006, imediat după absolvirea Facultății de Inginerie, specializarea Tehnologia și Controlul Calității Produselor Alimentare, în cadrul Universității din Bacău.
Am acumulat experiență și instruire timp de 11 ani ca și manager de producție (5 ani) și manager calitate și siguranța alimentelor (6 ani) în domeniul cărnii și produselor din carne, în cadrul unei companii lider de piață în România, în domeniul ei de activitate.
În acest timp am contribuit la menținerea, îmbunătățirea și implementarea sistemelor de management ale calității și siguranței alimentelor ș.a. (ex. ISO 9001, ISO 22000, BRCGS, IFS, ISO 45001, SA 8000). Totodată am efectuat audituri interne și instruiri în conformitate cu standardele menționate.
Din 2017 am ales să împărtășesc din cunoștințele acumulate în anii de studiu și activitate profesională companiilor din industria alimentară și HoReCa, calitatea și siguranța alimentelor devenind între timp pasiune.
Îmi plac provocările oferite de acest domeniu într-o schimbare continuă, sunt orientat spre a găsi soluțiile optime pentru asigurarea unor produse sigure pentru consum și pentru a oferi un plusvaloare activității fiecărei companii partenere.
Din 2019, după finalizarea proceselor de instruire teoretică și practică, efectuez audituri de terță parte conform standardelor: ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000, ISO 14001, ISO 45001 în România și Republica Moldova ș.a.
Din 2021 sunt auditor intern siguranța alimentelor pentru lanțuri de retail (supermarket, hypermarket) și restaurante din România.
Siguranța alimentelor este responsabilitatea fiecărui membru de pe lanțul de fabricare al produselor alimentare. Sunt mândru să lucrez cu pasiune în acest domeniu alături de parteneri și pentru consumatorii finali.
Suntem dornici și deschiși colaborării în călătoria dumneavoastră în domeniul calității și siguranței alimentelor.
Să oferim partenerilor noștri cunoaștere și instrumentele necesare pentru a avea succes.
Încredere, învățare continuă, orientare pe rezultate, transparență, flexibilitate, onestitate, suport, respect.
Suntem alături de clienți printr-o serie de servicii de consultanță, pornind de la implementarea sistemelor de management conform standardelor (ISO, legislație specifică, etc), update sisteme de management prin crearea și actualizarea de diverse documentații necesare, instruiri și până la audituri interne.
HACCP asigură controlul tuturor proceselor de pe fluxul tehnologic de fabricație.
Consultanță autorizare sanitară veterinară unități conform Ordinului 111 din 2008 și Ordinului 57.
Întocmire conținut etichete conform legislației în vigoare naționale și europene.
Implementarea, menţinerea şi îmbunătăţirea sistemelor de management ale calității.
Proiectare fluxuri tehnologice și plan unitate, amplasare spații unități de industrie alimentară.
Analizele de laborator adecvate produsului tău şi conforme cu legislaţia.
O specificaţie tehnică de produs corectă te ajută să demonstrezi conformitatea produsului.