Instruire igiena alimentară Bacau - Instruire HACCP pentru igiena alimentelor Bacau - Instruire GMP Bacau - Instruire GHP Bacau - Instruire periodică calitate și siguranța alimentelor

instruire igiena alimentara bacau

instruire haccp alimente bacau

Instruire notiuni fundamentale de igiena obligatorii pentru: lucratorii din comert, alimentatie publica, ambalare, etc.

instruire gmp productie bacau

instruire ghp igiena bacau

Oferim servicii integrate pentru dezvoltarea, creșterea performanțelor și competivității la nivel individual și organizațional prin programe de instruire, organizate și personalizate în funcție de specificul cerințelor clienților noștri.

În prezent, programele de instruire, pe care le punem la dispozitie, se dovedesc a fi instrumente eficiente de lucru, menite să îmbunătățească performanțele atât la nivel individual, de grup, cât și organizațional.

Atingerea cerințelor complexe de reglementare ale industriei alimentare devine din ce în ce mai dificilă.

Musk QFS Consulting vă pune la dispoziție un expert pasionat în alimentație pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele, oferindu-vă o gamă largă de soluții simple și oneste care ajută la creșterea eficienței, la atingerea conformității și la îmbunătățirea siguranței de-a lungul lanțului alimentar.

Instruire HACCP pentru igiena alimentelor

Instruire HACCP pentru igiena alimentelor este un instrument esențial care ar trebui să permită profesioniștilor din sectorul alimentației să implementeze bune practici de igienă și cele șapte principii ale HACCP.

Acestă instruire este o condiție esențială, fiecare unitate trebuie să facă acest lucru și să pună principalele sale puncte la dispoziția operatorilor din companie, astfel încât aceștia să poată face referire la ei, dacă este necesar.

Pe toată durata se utilizează un suport educațional ce face posibilă urmărirea informațiilor într-un mod mai educativ.

Experții noștri îi implică pe cursanți pe tot parcursul instruirii, punându-le întrebări și cerându-le să vorbească despre problemele lor zilnice cu privire la igiena alimentelor.

Instruire GMP

bune practici de producție

GMP (Good Manufacturing Practices) reprezintă practicile necesare în vederea conformării cu liniile directoare recomandate de către agențiile care controlează autorizarea și în vederea obținerii avizării pentru fabricarea și vânzarea de produse alimentare, băuturi, cosmetice, farmaceutice, suplimente alimentare și dispozitive medicale.

Prin aplicarea Ghidului de Bune Practici de Producție (GMP), fabricantul trebuie să asigure personal bine instruit și să facă dovada că produsul a fost verificat pentru calitate mai mult decât în faza finală. GMP este de obicei implementat prin utilizarea eficientă a unui Sistem de Management al Calității (SMC).

Instruire GHP

bune practici de igienă

Serviciile noastre de instruire în domeniul igienei alimentare asigură conformitatea organizaţiei dumneavoastră cu reglementările standardelor industriale în materie de igienă alimentară.

Instruirea personalului şi managerilor dumneavoastră cu privire la cele mai bune practici în materie de igienă reprezintă un pas important în dezvoltarea unei culturi a siguranţei alimentare. Nerealizarea acestor acţiuni sporeşte riscul contaminării alimentelor şi periclitării sănătăţii publicului. La rândul său, acest lucru poate duce la insatisfacţia clienţilor, la potenţiale costuri legale uriaşe şi la pierderea reputaţiei bune şi a cotei de piaţă.

Instruire periodică

Instruire periodică calitate și siguranța alimentelor în conformitate cu documentele sistemului de management, standardelor internaționale (ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000), legislației în vigoare.

Realizăm instruiri punctuale ale personalului, cu diverse subiecte precum:

Transmiterea informațiilor necesare către angajați, prin instruire/conștientizare, creșterea gradului de claritate în înțelegerea documentelor interne (proceduri, înregistrări, etc.), creșterea gradului de aplicare corectă a acestora.

Servicii oferite

Suntem alături de clienți printr-o serie de servicii de consultanță, pornind de la implementarea sistemelor de management conform standardelor (ISO, legislație specifică, etc), update sisteme de management prin crearea și actualizarea de diverse documentații necesare, instruiri și până la audituri interne.

Proiectare şi implementare HACCP

HACCP asigură controlul tuturor proceselor de pe fluxul tehnologic de fabricație.

Consultanță Autorizare Sanitară Veterinară

Consultanță autorizare sanitară veterinară unități conform Ordinului 111 din 2008 și Ordinului 57.

Etichetarea Produselor Alimentare

Întocmire conținut etichete conform legislației în vigoare naționale și europene.

Calitatea și siguranța alimentară

Implementarea, menţinerea şi îmbunătăţirea sistemelor de management ale calității.

Proiectare fluxuri tehnologice și plan unitate

Proiectare fluxuri tehnologice și plan unitate, amplasare spații unități de industrie alimentară.

Programe de autocontrol analize de laborator

Analizele de laborator adecvate produsului tău şi conforme cu legislaţia.

Întocmire specificații tehnice produse

O specificaţie tehnică de produs corectă te ajută să demonstrezi conformitatea produsului.

A.N.S.V.S.A.

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor

D.S.V.S.A. BACĂU

Direcția Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor

D.S.P.J. BACĂU

Direcția de Sănătate Publică Județeană Bacău

Toate drepturile sunt rezervate. Website realizat de Web Design