proiectare fluxuri tehnologice - proiectare flux tehnologic - proiectare planuri unitate - proiectare plan unitate - proiectare planuri de unitate - proiectare plan de unitate - amplasare spatiu, amplasare spatiin - amplasare spatiu unitati, amplasare spatii unitati

proiectare fluxuri tehnologice

proiectare planuri unitate

Proiectarea spatiilor de productie alimentara, dotarea cu echipamente calibrate in functie de capacitatea vizata.

proiectare spatiu unitati horeca

amplasare spatii unitati

Proiectare fluxuri tehnologice și plan unitate, amplasare spații unități de industrie alimentară și HoReCa pentru unități noi în vederea autorizării sau pentru unități autorizate ce doresc să se extindă.

Organizarea corectă a fluxului tehnologic în unitățile de industrie alimentară și HoReCa este una dintre cheile succesului acestora. Modul în care arată unitatea este important atât pentru dumneavoastră cât și pentru clienți. Compania noastră te poate ajuta să organizezi un flux tehnologic corect în unitatea ta astfel încât să respectați cerințele legislației în vigoare, iar eficiența activității să atingă nivelul maxim.

Adesea, bucătarii se găsesc în spații mici de bucătărie unde nu există suficient loc pentru mișcare. Se agravează și atunci când echipamentele de bucătărie nu sunt păstrate în ordine. Acest lucru duce nu numai la confuzie între personal, dar duce și la comenzi încurcate, accidente de munca și greșeli de preparare.

Fluxul tehnologic este dezvoltat în urma mai multor factori precum: specificul unității, complexitatea produselor finite, nr. de angajați, etc.

Servicii oferite

Suntem alături de clienți printr-o serie de servicii de consultanță, pornind de la implementarea sistemelor de management conform standardelor (ISO, legislație specifică, etc), update sisteme de management prin crearea și actualizarea de diverse documentații necesare, instruiri și până la audituri interne.

Proiectare şi implementare HACCP

HACCP asigură controlul tuturor proceselor de pe fluxul tehnologic de fabricație.

Consultanță Autorizare Sanitară Veterinară

Consultanță autorizare sanitară veterinară unități conform Ordinului 111 din 2008 și Ordinului 57.

Etichetarea Produselor Alimentare

Întocmire conținut etichete conform legislației în vigoare naționale și europene.

Calitatea și siguranța alimentară

Implementarea, menţinerea şi îmbunătăţirea sistemelor de management ale calității.

Proiectare fluxuri tehnologice și plan unitate

Proiectare fluxuri tehnologice și plan unitate, amplasare spații unități de industrie alimentară.

Programe de autocontrol analize de laborator

Analizele de laborator adecvate produsului tău şi conforme cu legislaţia.

Întocmire specificații tehnice produse

O specificaţie tehnică de produs corectă te ajută să demonstrezi conformitatea produsului.

A.N.S.V.S.A.

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor

D.S.V.S.A. BACĂU

Direcția Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor

D.S.P.J. BACĂU

Direcția de Sănătate Publică Județeană Bacău

Toate drepturile sunt rezervate. Website realizat de Web Design