Proiectare fluxuri tehnologice și plan unitate, amplasare spații unități de industrie alimentară și HoReCa pentru unități noi în vederea autorizării sau pentru unități autorizate ce doresc să se extindă.
Organizarea corectă a fluxului tehnologic în unitățile de industrie alimentară și HoReCa este una dintre cheile succesului acestora. Modul în care arată unitatea este important atât pentru dumneavoastră cât și pentru clienți. Compania noastră te poate ajuta să organizezi un flux tehnologic corect în unitatea ta astfel încât să respectați cerințele legislației în vigoare, iar eficiența activității să atingă nivelul maxim.
Adesea, bucătarii se găsesc în spații mici de bucătărie unde nu există suficient loc pentru mișcare. Se agravează și atunci când echipamentele de bucătărie nu sunt păstrate în ordine. Acest lucru duce nu numai la confuzie între personal, dar duce și la comenzi încurcate, accidente de munca și greșeli de preparare.
Fluxul tehnologic este dezvoltat în urma mai multor factori precum: specificul unității, complexitatea produselor finite, nr. de angajați, etc.